Fläskkottlet m. spenat#2

1 msk smör

200g spenat, fryst

1 dl kokosmjölk

1/2 tsk muskotnöt

salt

peppar

 

Gör så här

1. Fräs spenaten i smöret i en kastrull tills spenaten har tinat.

2. Häll i kokosmjölk och muskotnöt. Låt det puttra några minuter på svag värme.

3. Smaka av med salt och peppar

 

Tips! Serveras förslagsvis till fläskkotlett eller ugnsbakad lax.

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • Print

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>