Paleopizza

1 pizzabotten

2 ägg

4 msk olivolja

3 msk fiberhusk (psylliumfröskal)

1 msk oregano

 

Gör så här

1. Vispa ägg och olivolja i en bunke.

2. Tillsätt fiberhusk och oregano. Rör ihop allt till en deg. Låt svälla ca 5 min.

3. Tryck ut degen på bakplåtspapper med en sked eller med händerna. Klibbar det fast använder du bara lite olivolja så går det lättare.

4. Recept på tomatsås hittar du här!

5. Toppa med dina favorit-tillbehör, t.ex lufttorkad skinka, rökt viltkött, tomatskivor, kantareller, paprika eller getost.

6. Grädda på 200 C i ca 15 min, beroende på ugn.

 

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • Print

3 kommentarer om “Paleopizza

  1. Pingback: Tomatsås | Evolution RevolutionEvolution Revolution

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>