Fried rice

1/2 blomkålshuvud

1/2 chili

1 vitlöksklyfta, pressad

1/2 dl ärtor

2 msk kokosolja

salt

 

Gör så här

1. Riv blomkålen fint med rivjärn. Hacka chilin fint.

2. Fräs blomkål, chili, vitlök och ärtor i kokosoljan tills blomkålen fått lite färg. Smaka av med salt. Servera direkt.

 

Tips! Pröva att blanda ner lite färsk koriander för lite extra hetta.

 

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • Print

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>