Perfekt tillbehör till julbordet eller till ugnsbakad fisk.

Brysselkål

500g brysselkål

1 lök

1 litet äpple

2 msk kokosolja

1 apelsin, rivet skal + saft

2 msk smör (kan väljas bort)

salt & peppar

 

Gör så här

1. Dela brysselkålen i halvor. Skala och skiva löken. Riv äpplet grovt. Fräs alltihop i kokosolja i en stekpanna.

2. Lägg över fräset i en kastrull och tillsätt apelsinskal + saft. Låt vätskan koka ner.

3. Rör ner smöret och smaka av med salt och peppar.

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • Print

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>