Biff m. mangosallad och sparris

1 stor sallad

1 mango, skuren i bitar

1/2-1 chili (beroende på styrka), fint hackad

1/2 dl färsk koriander, grovt hackad

1 avokado, skuren i bitar

2 stora nävar machésallad

1 lime, saften

1 liten näve sockerärtor, grovt hackade

200g getost (för bästa resultat, välj en getost som går att smula sönder)

salt & peppar

 

Biff av entrecote, ryggbiff eller vilt.

1 bunt små gröna sparrisar

 

Gör så här

1. Blanda alla ingredienser till salladen i en skål, smaka av med salt och peppar.

2. Salta och peppra biffen. Stek köttet till önskad färg i och håll det varmt i aluminiumfolie.

3. Torka ur pannan och stek sedan sparrisen hastigt i smör, ca 1-1 1/2 minut beroende på tjocklek.

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • Print

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>